kaija

29/8

Publicerad 2009-08-29 20:35:38 i Allmänt,

Idag har Patte vart till härbret och fört dit ett nytt utedass, han och Erik drog ut den på nå timmerkärra, det blev tydligen bra :) Jag och barnen har precis inte gjort ett skit, det är REGN idag, mysigt, men samtidigt trist. I morron om det regnar ska jag fara med barnen och min mor till IKEA planerar jag, vi ska äta lunch där, det blir nog kul! Om jag hittar nåt kul så köper jag, vill ha gröna gardiner till tv-rummet.

Under har skett, nån har tänt gatlycktorna... men tydligen kör dom bara en test, vilket irriterar en ännu mer, för snart är det ju becksvart igen.

Här har inte hänt så mycket senaste tiden, jo, om två veckor ska vi få ny skitbrunn och dränering. Vi har även ring rörmockarn så han kommer o byter termostater och ett element till oss. Vi ska måla om i hallen, från diarre brunt till nougat!

Godnatt! :)

18/8

Publicerad 2009-08-18 10:24:11 i Allmänt,

Nu ser jag det, Lena fyller år idag! Måste ringa och gratta henne såklart :)

Idag har jag vaknat, ätit rostebröd med ost på till frukost tillsammans med en stor mugg kaffe med mjölk i, kan det va bättre? Är inne i en sådär _förändra hemmet till det bättre_ period nu, igår har jag och min man botaniserat bland verktyg i källaren. Vi har en sorts skrubb under källartrappan där vi förvarar verktyg, under åren som gått har verktygen använts men inte blivit förda tillbaka till samma ställe...detta har resulterat i en oreda som heter duga. Nu har vi (mest Patte) fått ordning på oredan, det är en fröjd för ögat att kolla in i skåpet nu :) Idag fortsätter projekt rensning.

Fortsättning följer...

10/8

Publicerad 2009-08-10 15:42:55 i Allmänt,

Det var igen ett tag sen jag skrev... men det har inte hänt nåt speciellt nu heller. Jo, jag och Jenna började städa i källaren igår kväll, sen kom Oskar och hjälpte till, jag rensade och barnen gick med grejer till containern. Efter ett tag fick Jenna kompisar, så hon gick för att umgås med dom, jag och Oskar fortsatte tills grannflickan kom förbi, hon hjälpte oxå till, som dom gick fram och tillbaka, vilka duktiga barn! :) Självklart var ju glasföremål dom bästa att kasta ;) Nu är källaren i alla fall rensad på det mesta skrotet, men mycket återstår... Jag ska ännu bära iväg en gammal mangel som är fastskruvad i ett hemmasnickrat bord av kvalitetsvirke (vilket inte innebär fint, utan tungt ;)) och några andra otymliga grejer.

Barnen har haft en underbar vecka med sin far, dom har varit och badat flera gånger och varit ute hela veckan istort sett, själv har jag jobbat.

Nu orkar inte mina fingrar skriva mer, på återskrivande :)

p.s Ni som läser får gärna lämna spår efter er :)

5/8

Publicerad 2009-08-05 22:19:42 i Allmänt,

Redan Augusti? Jag fattar noll, tiden går så fort.

Idag har jag arbetat, vilket var helt ok, men med tanke på det underbara vädret kändes det rent ut sagt plågsamt. Jobbar nu faktiskt varje dag i tio dagar, fast vissa dagar är ju kortare än andra, så det är ok :)

Har än en gång börjat med Viktväktarna, sist gick jag ju ner ca 7kg och sen gick jag upp 5kg... *piiiiip* så sur jag blir på mig själv att jag inte lyckas bättre än så.

Min familj har varit och badat idag, vilket gör mig grön av avund...jag vill ju oxå :)

Nu ska jag till köket och göra en sallad, är så hungrig att det gör ont i magen.

Lite bilder från en dag då jag var med barnen och badade i Karungi :)

Här badas det :)Min son i morbrors värmande famnEn lycklig kille i badbraller :)Flickorna :)Lina badar :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela