kaija

30/4

Publicerad 2011-04-30 17:56:14 i Allmänt,

Valborgsmässoafton var det nu då, trevligt :) Det innebär att sommarn är närmare nu än nånsin hittill detta år, konstigt va ;)
Idag har jag jobbat och jobbar även i morron, vilket är helt lugnt, börjar först 11 i morron, så jag har möjlighet att vaka lite och ha lite trevligt i goda vänners och familjens lag. Väntar just nu på att svärmor med familj ska anlända och därefter kommer kanske min käre vän J med familj oxå förbi.
Ha en underbar kväll och grilla korv tills ni storknar :)

24/4

Publicerad 2011-04-24 14:44:44 i Allmänt,

Tiden har igen runnit mellan fingrarna. I fredags (långfredag) då jobbade jag och efter jobbet bestämde jag mig för att grilla ute med barnen. Köpte en engångsgrill från ÖoB, som jag tyvärr underskattade och mina korvar blev till kol... Nåja, barnens blev perfekta i alla fall och det var ju ändå huvudsaken.
På natten vid 00:30 fick Hugo falsk-krupp, slutresultat att jag fick ringa 112 och få en ambulans, det gick inte över med kortisontabletter och sitta ute i friskluften. Proffsig ambulanspersonal fixade biffen, Hugo fick inhalera, rosslade dock fortfarande men mycket mindre. Dom åkte iväg där vid 01:40, Hugo somnade ett tag efer det och jag låg o lyssnade på hans rossel som till slut släppte helt. På morronen var han helt befriad från rossel och piiiip o tjut, som en ny kille mao :)
Igår hade Lina sin kompis S på besök, vi åkte över till min bror och där grillades lite körv. Sen gjorde vi nog inte mycket mer just igår.
Idag har vi varit ute mest hela dagen, hämtat utemöbler hos min mor och krattat lite o så, nu har vi haft lite matpaus och sen är det ju så himla hett i solen så jag är rädd att ungarna bränner sig. Vi pausar och går ut lite senare igen.
Här kommer några bilder på vårt grilleri på fredag :)
Glad påsk till er alla :)

20/4

Publicerad 2011-04-20 07:37:29 i Allmänt,

Jag har egentligen inte mycket att skriva, här händer ju inget just nu. Min sista skidtur tog jag den 6/4, nu finns det knappt snö kvar alls. Vädret idag är inte roligt, det är 1° och mulet, ser gråkallt ut...
Barnen ligger ännu o sover, jag har perklat kaffe och ska just svara på en enkät till statistiska centralbyrån, från karolinska institutet... Kan ju va bra info dom får av sina undersökningar.
Idag ska vi åka till staden, kanske får IKEA ett besök, OM inte hela parkeringen redan är full med besökare, då får det va... Men vi ska dejta min gamle käre vän Linda B som bor i Kalix. Hon skulle besöka IKEA. Ska fikadejta med henne, mycket trevligt :)
Kaffet är klart, så klart slut!

3/4-11

Publicerad 2011-04-03 17:42:09 i Allmänt,

Söndag... har jobbat helgen, gick helt bra :) Är spänd av förväntan, har lagt ut en overall på Tradera, spännande o se vad det vinnande budet blir :)

Jag köpte btw nya skidor, det är helt underbart att skidra nu WOW säger jag bara! Har kortat ner åktiden på samma sträcka med 14 minuter, HELT OTROLIGT :)

Nu spana in Tradera igen...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela