kaija

25/5

Publicerad 2013-05-25 22:18:00 i Allmänt,

Min dotter har haft kalas idag, herregud tjejen fyller 8 år på måndag... Hur gick det här till? Jag blir väldigt sensitiv när jag tänker på saken, det är sjukt så tiden går fort och det märker man inte förens man har fått barn. Annars hade hon tio gäster och Patte grillade korvar som åts i bröd, till det blev det festis. Alla lekte och det var roligt. Patte for ut en sväng med alla barnen på fyrhjulingssläpet (faaan glömde ta foton) och det var en favorit i repris. Sen delades godispåsar ut och jag hoppas o tror att alla är nöjda och glada :) En liten bild på kalasbarnet, våran egen lilla Miss Li :)

20/5

Publicerad 2013-05-20 20:03:00 i Allmänt,

Idag är det måndag och mannen i mitt liv har kommit hem, ä n t l i g e n... Det är rent ut sagt djävulskt jobbigt när han är borta, inte varje gång, men just denna gång. Annars tänkte jag just i detta nu ta ihjäl mig, ja, inte så att jag blir kliniskt död utan mer totalt utmattad, ska fara o träna med Jenna ;)

7 maj

Publicerad 2013-05-07 17:51:00 i Allmänt,

Idag är jag ledig, resterande dagar denna vecka jobbar jag, det gäller att njuta av dagen. Jag är trött också, jag förstår ju varför, har sovit för lite några nätter i rad och jag är känslig för det. Annat vet jag inte, Patte skjöt en bäver igår, den vägde 20kg, ingen liten sak precis... Vilken päls dom har, är helt impad. Sen är jag bjuden på en fest den 1 Juni, ska bli kul, fest är ju alltid bra :)

Nu orkar jag inte skriva mer, over and out.

1 Maj

Publicerad 2013-05-01 19:48:00 i Allmänt,

Nu är det nära, sommarn alltså! Gud så skönt det är :) Gräset är ännu ganska blött, men det finns knappt nån snö kvar, bara i dikeskanterna. Jag, Patte, brorsan och hans fru var i Oulu från 27/4-28/4, det var så himla trevligt. Även om det bara är EN natt så hinner man njuta i massor! Vi åt gott och drack gott och sov LYX :) Vi hade ett jättefint hotellrum, det var typ två rum och sen en stor balkong samt BASTU! Jag bastade medans Patte sov på balkongen i solstolen ;) Alla har vi våra nöjen. Jag har så blodad tand för att resa nu, har nog aldrig haft det förut. Nu kan jag liksom förbise att jag är rädd för att flyga...och då är jag VÄLDIGT resesugen! Ska spinna vidare på en resa. Nu barn fort i säng!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela