kaija

15/7

Publicerad 2010-07-15 21:23:26 i Allmänt,

Denna dag har vi inte gjort så himla mycket, har dammsugit o städat litegrann. Nu på kvällskvisten for vi ut o åkte fyrhjuling, for till min farbror och tog en kvällskaffe. Nu väntar jag på att Hugo och Lina somnar, SEN har vi projekt, ska börja fixa i tvättstugan :) Har köpt lite hyllor o sånt, ska tömma det först i alla fall :) 

Hade inte så mycket att skriva nu, men återkommer sen när det projekteras igen.

Adjöken!

11/7

Publicerad 2010-07-12 00:23:16 i Allmänt,

Då är man sen igår lite äldre igen då... känns, tja som om jag voro 20år :) Annars har här inte hänt så mycket, vi har städat på gården igen och Patte har kört bort lite skräp, har dock en hög kvar som måste in på nån insamling. Gamla garaget är jämnat jäms backen, herregud vad den innehöll skrot. Nu är det i alla fall bara bra att ha grejer kvar, resten ska brinna :)

Garagebygget händer det just nu inte hemskt mycket med, måste väl beställa grus o grejer och förbereda för plattan.

Livet är i allamänhet på topp, barnen mår bra, växer och frodas. En kul grej som Hugo sa igår när han drack ur en vattenflaska: "Mamma, varför grinar den här flaskan så konstigt?" Tyckte det var så gulligt, den lät ju när han drack :) I morron får Hugo en kompis redan tidigt på morronen, han var så glad över att Wilmer skulle komma och vara hos oss i några timmar! Det blir nog mycket bus!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa min NORSKA inredningstidning... JA, jag köpte fel, hur det nu gick till?! Patte påpekade att en blind nog hade sett skillnad, men icke jag... Nåja, misstag kan alla göra sa igelkotten och klev av rotborsten!

Tjing Tjong

3/7

Publicerad 2010-07-03 19:13:46 i Allmänt,

Igår var kommungubbarna o märkte ut vattenledningen, har vart där o stegat idag och inser att garaget nog ryms utan problem ändå *pust*. Vad har vi pysslat med då... igår ingenting speciellt, men idag desto mer :)
Min mor kom för att hjälpa mig,  vi bar ut lite virke från gamla garaget och städade till litegrann, så det inte är så mycket sen att tömma därifrån. Har dock fått betala för det, min häl värker som f*n nudå :( Sen har jag gjort hemgjord pizza idag åt oss och nu har ungarna badat i baljor i bastun! Tanken är att dom inte ska ha insomningssvårigheter ikväll ;) Dom har hjälpt till där ute, att dom har burit små brädbitar, ojoj vilka duktiga ungar vi har :) Nu är det Bamse och jag tror att det blir säng snart, om inte Hugo somnar på soffan...

Jag ska duscha och sen funderade jag faktiskt på att ta ett glas vin! Det tycker jag att jag är värd en dag som denna!

Ha en bra kväll!

P.S Jag ska bli miljonär ikväll... känner det på mig... lotto... ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela