kaija

30/4-12

Publicerad 2012-04-30 18:37:28 i Allmänt,

Livet på landet... Idag har jag varit till staden och köpt en begagnad fin cykel åt Lina, hon blev glad och då är jag glad. Hugo borde också få en cykel, men han ska få lära sig att cykla först och då duger den lilla gamla :) Just nu väntar jag på min man som är hos grannen, vill att han ska komma hem så vi kan fara iväg och grilla en körv eller två. Vädret har varit svajigt kan man säga, just nu skiner solen och allt är fint, men det har även regnat lite. Inte hade jag nåt annat att säga, ja, Trevlig Valborg på er :)

23/4-12

Publicerad 2012-04-23 09:56:16 i Allmänt,

Det blev sorgligt nog "korven från helvetet"... men men, kanske jag testar en annan gång igen. Just nu har jag en lergryta liggandes i vatten, där ska bli nån sorts älggryta... ja, med grönsaker och fond och sånt mums. Sen ska skyn bli till en gudomlig sås... *slörp* Till detta ska nog serveras potatismos faktikst, det är ju så jädra gott! Ha en bra måndag mina läsare :)

21/4-12

Publicerad 2012-04-21 15:00:35 i Allmänt,

Här igen, nu skriver jag ju varje dag :) Idag har jag och min mamma gjort korv, helt själv. I morron kan man provsmaka den, men jag väntar nog tills gubben är hemma och han ska få prova först :) Vi gjorde "Moose on the loose", receptet var från senaste numret av buffé. Får jag godkänt kommer jag nog att göra det fler gånger, kvalitén blir nog rena lyxet jämfört med köpeskörven. Det var alles.

20/4-12

Publicerad 2012-04-20 18:26:11 i Allmänt,

Ja herregud... Kollade igår på tv, ett program som hette "Skönhetsbubblan" på SVT1, vart är mänskligheten på väg??? Jag undrar om vi oopererade människor är intressanta över huvudtaget? Alltså, det sprutas in Botox än hit och än dit, inget man är född med är nog "fint" tydligen. Det är så ytligt så jag vill bara spy. Var o varannan hade gigantiska siliconbröst och dom skulle skära bort lite dubbelhaka (som ev syntes i microskop) och det var "handtag" kring höfterna... (för mig såg det ut som hud typ) och ja allt var för tjockt och fult. Nä, jag dömer ingen, alla gör som dom vill och jag gör det INTE :) Jag är lite för tjock, det hänger än här och än där, men jag är ÄKTA! :)

19/4-12

Publicerad 2012-04-19 07:38:31 i Allmänt,

Jahapp, VAB... Hugo blev sjuk i natt. Förkyld som sjutton och lät som början på krupphostan, så jag preppade honom direkt med betapred, kanske man slipper det värsta nudå. Annars är allt som vanligt, snön kommer och går, mest kommer :/ Får göra nåt vettigt denna dag, har tvätt att ta hand om och lite matlagning är ju aldrig fel :) Ha en bra torsdag alla som jag känner :)

8/4-12

Publicerad 2012-04-08 10:17:26 i Allmänt,

Jag ids inte skriva så mycket idag, men jag ger er ett potpyrri av bilder, lite allt möjligt, så får ni mina senaste dagar beskrivna på det viset :)
Det var skidor, skoter, stickning, bakning, morgonsol, utedass, tillsammans, ja härligt bara :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela