kaija

13/4-13

Publicerad 2013-04-13 20:18:00 i Allmänt,

Jobb... jobb och mer jobb, sen ska jag till S-byn på tisdag, o så jobb igen :) Lätt att uppdatera bloggen ;) Annars är allt bara fint, tvätten verkar ha en bra miljö i källaren, den växer och frodas... och disk har vi oxå, så jag snart köper papperstallrikar istället. *Gnäll* Jaja, det blir säkert bra sen nån gång. Kram på er, det behöver ni alla <3

7/4

Publicerad 2013-04-07 20:12:00 i Allmänt,

Söndag, bio-dag för mig och småtrollen, vi såg filmen "Croodarna", helt underbar! Gå o se om ni får chansen! Försöker nu få barnen att sova, det är inte det lättaste på söndagkvällarna. Igår var barnen med min bror + familj till skogskojan, medan dom var där passade jag på o skidra med hunden, det blev 2 timmar på skidor! Jösses så jag tränar... hehe, väldigt sporadiskt, men har försökt att varje dag göra nåt. Idag blev det inget sånt, men tar igen det i morron! Annars har jag lagat lite mat idag, gjorde en skinklasagne, men som vanligt när det gäller mig så blev det inte alls som på receptet ;) La till lite o drog ifrån men det blev faktiskt riktigt gott! Så nu har jag nyttjat påskskinkan jag köpte, till max. Ha en fortsatt trevlig kväll, jag ska ta och vara med Nestor lite :)

4/4-13

Publicerad 2013-04-04 22:09:00 i Allmänt,

Torsdag, arbetat 7-14 packat fram krukor och blomlådor, vet ni, det innebär att vi snart har sommar! Jisses så skönt! Snart helg, ska köpa mig lite rött vin (JA, det är ju nyttigt i måttliga mängder :)) och sen får jag äta som en kanin då, sallad, lite sallad... Har slagit vad med en go vän om vem som kan gå mest ner i vikt på en vecka... sist förlorade jag, men NU JÄKLAR ;) Eg går det ju inte att göra så och jag BORDE vinna med tanke på längd o vikt o allt sånt... Jag ska i alla fall göra mitt yttersta, en kamp ska hon få! :) Den som förlorar ska skicka nåt till vinnaren, det gjorde jag idag, jag skickade ett paket till Gällivare :) Hade jag vart taktiker så hade jag köpt feta chokladkakan och nåt annat smarrigt, men nu är jag inte sån, så min käre vän får nåt som hon har nytta utav. Nu ärade läsare (om jag har nån kvar) ska jag gå i säng, behöver sova ty jag ska vakna kl 05:00 och dessutom är jag nödgad att duscha, dååålig tajming. Nåja, god natt hela världen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela