kaija

19/6

Publicerad 2011-06-19 23:20:07 i Allmänt,

Snart fyller min lille pojk 4 år... vart tusan tar tiden vägen? Han är så stor nu, han fixar en massa själv, samtidigt som han ibland inte kan, det är väl jobbigt att bli stor kanske? Lilla killen, jag får nästan tårar i ögonen av att inse att jag inte har nån liten bebis mer. Nåja, livet går vidare, vi firar lillmannen på tisdag, det är då han fyller år! :) Jag ska beställa en Spiderman-tårta åt honom, det _vet_ jag att han vill ha :)
Idag har jag återigen sytt lite, två väskor gjorde jag helt från grunden, en väska hade jag påbörjat för säkert 3 år sen, så den fixade jag slutligen. Måste fara till stan o köpa lite kantband och sytråd, ja o så tyger såklart :)
Pattes mommos väska  Min mammas väska    "ingens" väska :)
I morron ska jag återgå till att sy :)

17/6

Publicerad 2011-06-17 17:44:34 i Allmänt,

Jag har SYTT och SYTT i dagarna 3, jag syr alltså väskor, här kommer några bilder :)
Kommer nog att bli fler :)

15/6

Publicerad 2011-06-15 12:03:17 i Allmänt,

HAHA, jag gjorde ett garderobsfynd!!! Hittade gamla gardiner (som lämnats av tidigare husägare), i ett sjuuuukt coolt mönster, gjorde en tavla :) Inte helt perfekt (det är ju JAG som har gjort den), men så häftigt tyg!
Se o njut :)
Jaja, ser att bilden är lite på sniskan, men jag ork int göra om det. Ska sy nåt roligt av andra gardinen!
Det var ""Käräjäkivet" design Kristiina Koskivuori Fin-Helen Handprinted EHelenius OY.
Hur som helst, jag gillar skarpt :)

14/6

Publicerad 2011-06-14 21:08:34 i Allmänt,

Hänt i veckan: Veden är nu travade och all är snyggt och prydligt. Grannens kossor är på "våran" sida av vägen, dvs bakom vårat hus, helt underbart :) Skatans ungar springer runt här på gården, oxå underbart, förutom att två har dött :( Idag gick jag och tittade på en skatunge, den var så trött att den "tappade huvudet" mot marken med jämna mellanrum :) Jag var tvungen att gå o skrämma den lite så jag såg att den inte var skadad, icke sa nicke, den var TRÖTT :) SÅÅÅÅ gulligt :) Sen har det varit oerhört underbart väder oxå, sommaren är här!!!
Som ni ser hade jag viss hjälp med veden, jag gjorde inte mycket själv :)

1/6

Publicerad 2011-06-01 22:18:50 i Allmänt,

Siktet inställt på Hugos kalas och midsommarafton! Lördagen den 28/5 hade vi kalas åt våran numera 6-åriga dotter Lina, allt förflöt väl. Presenter fick hon, bla en klocka, ett halsband, pengar, div roliga leksaker, ritpapper, pennor, ett pussel på 260 bitar som hon redan lagt ihop en gång och säkert en massa annat oxå men mitt minne sviktar kraftigt.
Idag har vi varit på Cirkus Finlandia som firar 35 år, vi körde hela kittet, popcorn, sugrörsdryck, ostbollar och nå fiberoptik spön som man viftade med :) Vi hade en mycket trevlig afton må jag säga :)
Just nu sitter jag här och ugglar, jag är hungrig och vet inte vad jag ska äta... ska fundera ut nåt mummigt :)
Ha en underbar kväll!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela