kaija

30/12

Publicerad 2011-12-30 06:07:28 i Allmänt,

Julen kom o gick... nu nalkas nyårsafton :) Barnen var nöjda, vi var nöjda, det var mysigt och ja en helt underbar julafton. Nu ser vi med förväntan fram emot i morgon, då ska här tillagas plankstek! Av älgfilé hade jag tänkt, vi blir rätt många, så vi får se hur vi lyckas.
I förrgår kom min svärmor med familj på besök, dom hade med sig julklappar åt barnen och en julklapp åt mig o Patte, en stor köttgryta! Herrejisses så gott det var, och så skönt att själv slippa laga mat *TACK* :)
Nu ska jag hasta iväg till jobbet, förmodligen är det väl en tjock iskaka på framrutan, så jag får vålda mig in i bilen först...

23/12

Publicerad 2011-12-23 18:56:57 i Allmänt,

Då var det dan före dan då... Känns som vanligt lite vemodigt och lite sådär definitivt, precis som på midsommarafton. Fast mysigt och underbart :) Just nu väntar jag på att skinkan i ugnen ska bli klar, Italiansalatti har jag gjort och köttbullar rullade jag o Jenna i går. Barnen tillverkar egna julklappar, speciellt Lina :) Jag har inte så mycket mer att skriva, vill önska er alla en riktigt god jul i alla fall :)

16/12

Publicerad 2011-12-16 08:06:25 i Allmänt,

Lucia har varit och farit, inte länge till julafton :) Som ett barn väntar jag... hrm... om jag ska vara ärlig så har jag inte missat ett enda avsnitt av julkalendern, som för övrigt är en väldigt bra sådan. O jo, jag har en egen julkalender oxå... man kan väl ändå säga att jag har barnasinnet kvar va? :) I år ska julen firas som så att vi äter hos min mor och styvfar och sen åker vi hem till oss hela bunten. Hit hem kommer tomten sen, så himla mysigt. Jag tror att tomten är på Thailand just nu o njuter av sin sista dag, för om jag minns rätt skulle han komma hem den 17 december ;)  Jaja, livet i norr är alltså bara helt underbart, det dåliga just nu är denna snölöshet... eller det som började bra slutade i moll kan man säga. Idag är det 0,5° och då förstår ni, den snö som är kvar är tung, blöt... o även hal på sina ställen. Har en "to-do" lista till helgen, där bland annat "Tomteverkstad" ingår :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela