kaija

27/5

Publicerad 2012-05-27 21:40:08 i Allmänt,

27/5-05 kl 03:46 kom ett litet troll till oss, Lina :) Idag har hon fyllt 7 år och är stora tjejen. Igår hade vi kalas åt henne, hon var mycket nöjd med kalaset och det känns bra i mammahjärtat. Idag fick jag frukost på sängen, morsdagsfrukost och ett helt underbart kort av Lina, fick en tår i ögat när jag läste vad hon hade skrivit. Livet är helt enkelt underbart! Förresten, hon var oerhört nöjd med sina presenter, det fick hon ju hur många som helst, bl a en "one piece" av fammo och Sven-Erik och en typ av vävstol av Mommo och Erik, leksaker av kompisarna och av Pattes mormor och morfar fick hon en mugg "Iittala - taikamuki" och lite godis. Ja, jag har fotat, men har så avancerad kamera just nu så jag måste kolla hur jag får fotona på datan osv, återkommer med bilder :)
God natt, är efter denna helg helt ledbruten och dessutom har jag just bastat... och den sög det sista av krafterna.

23/5

Publicerad 2012-05-23 22:46:21 i Allmänt,

Onsdag kväll, borde ligga i sängen men... nä, det gör jag ju såklart inte :/ Börjar jobba kl 7:00 och det innebär en rätt tidig uppstigning. Annars har det inte hänt nåt dessmer, på lördag har vi kalas, dotra fyller 7år på söndag, varför går tiden så här fort??? Känns jobbigt faktiskt, man har sin tid här på jorden och man ska försöka göra det bästa av den tiden. Ibland känns det som att man längtar än hit och än dit och glömmer leva i nuet, alltså riktigt njuta av nuet och allt som händer just då... Är nog en liten smula djup och filosofisk av mig ibland.
Om två veckor hämtar vi våran hund, det ser jag fram emot, ser även fram emot tiden innan vi hämtar den, ska njuta av lugnet ;) Nä, nu ska jag dra mig till sängs överleva morrondagen och baka när jag kommer hem från jobbet! Lina ska få ett redigt kalas, men sju sorters kakor och tårta, det ska hennes mor ombesörja :) Tack och adjö.

6/5

Publicerad 2012-05-06 13:24:21 i Allmänt,

En söndag i mitt liv... Har sytt igår kväll, väskor faktiskt och hela 5 stycken :) Fick en inspiration som hette duga, idag har jag sytt två till, en åt Lina :) Annars inget nytt, det har snöat igår och det har varit kallt som sjutton... ökade värmen lite och fort blev det varmt o gött även i det här huset :) Det ligger obehagligt mycket snö kvar överallt... ängarna är vita, men isen har gått i Haparanda.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela