kaija

26/9

Publicerad 2010-09-26 21:08:48 i Allmänt,

Idag har jag jobbat, från kl 11-16, det var faktiskt en riktigt skön arbetsdag. Mina kära barn var hos mommo under tiden. Åkte o hämtade ungarna och blev bjuden på middag, kött o potäter, riktigt gott och framförallt lyxigt.

Har under kvällen gjort en smörgåstårta, det finns en i familjen (Patte) som är helt galen i det, så jag tänkte överraska honom lite i morron, fast nu ser han ju det här :) Ica hade inget riktigt smörgåstårtsbottenbröd, så jag gjorde av fralla, hoppas den blev god i alla fall. Jag gjorde även en extra, som barna får till frukost i morron.

I morron ska Lina få sin 5-års spruta, stackarn... När vi har vart o tagit den ska vi och hämta Oskar, dom har ledigt från skolan i morron. Jenna skulle komma med en senare buss.

Nu är det sofflocket som gäller, är lite sliten.

Have a nice evening :)

25/9

Publicerad 2010-09-25 09:44:19 i Allmänt,

Hoppsan vad tiden har runnit iväg.

Egentligen har inget vettigt hänt, semestern är slut sen länge, älgjakten har börjat och valet har kommit och gått. Lina har börjat 5-års gruppen, är en stolt och stor tjej, Hugo har funnit sin plats på förskolan utan sin syster och han gillar att vara där.

Ekfors bestämde att han ska ta lagen i egna händer och stängde av strömmen till skolan och vattenverken... så nu drivs dito med el-verk... Blir intressant att se hur länge han får hållas...

Igår kväll hade Rauptier fest på folkan, kunde inte vara där, hade vart roligt. Jag har jobbat igår, hela dagen och innan allt var som det skulle kom vi hem först 19:30 och därefter väntade en köttbunka på mig, jag var sliten och slut efter att jag fixat den.

Idag vet jag inte vad vi ska göra, kanske ingenting eller nåt annat :) Nu ska jag i alla fall hämta en kopp kaffe till, så jag blir människa.

Ha en underbar blöt höstdag alla läsare (om jag har några nåmer ;))!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela