kaija

23/2

Publicerad 2012-02-23 16:44:15 i Allmänt,

Idag föddes ju då Kronprinsessan Viktorias och Prins Daniels dotter, lite gulligt är det ju trots allt :) Som vanligt satt jag tårögd och tittade på presskonferensen kl 07:00 och irriterades över dessa tårar... känsligare människa får man väl söka. Nåväl, barnet är fött och allt har gått bra och jag önskar all lycka :)
Till mig och min familj då... Vi har åkt på skitsjukan, ja, ialla fall jag, Hugo spydde... Lina hade det förra veckan, så vi borde kanske vara fria eländet nudå. Läste på FB att även Oskar fått det. Jag och Hugo blev dåliga natten till igår, eller redan i förrgår på jobbet var jag lite krasslig i kistan... fick feber och sprang på toa hela natten och Hugo stackarn spydde ner sig och sin säng. Nä, nu jädrans är det färdig sjukat! Har VAB ännu idag, vill ju inte att hela dagiset ska smittas för våran skull.
Mitt viktväkteri går ju förstås strålande eftersom jag inte kunnat äta... Men jag väntar till nästa måndag med att skriva hur mycket jag gått ner.
Livet leker i övrigt, är ännu bubblig i magen, men har inte ont och mår inte illa.
Tack för ordet :)

13/2

Publicerad 2012-02-13 11:42:11 i Allmänt,

TJOHOOOOOO! Då har jag gått ner hela 5kg, det känns förbaskat bra! Nå, som sagt, jag har en lååång väg kvar, det gäller att inte tappa inspirationen och motivationen. Skulle vilja lägga upp lite bilder, men min mobil är alltjämt utlånad av NÅN och denna NÅN är just nu Hugo... Nåja, jag får väl tillbaka den, tidigast när batteriet är HELT finito ;)
Nu ska jag sitta här och glo och sen hämta Lina från skolan tänkte jag. Ska även hämta lite grejer från mor min om hon har kommit hem och föra en påse kläder till Edvin (brorsans pöjk).

6/2

Publicerad 2012-02-06 13:41:45 i Allmänt,

Vi har haft några riktigt svinigt kalla dagar, på fredag när jag kom hem efter jobbet så var mätaren nere på -40° i bilen...*brr* och fram till idag så har det inte vart över -30° en endaste gång. Idag är det -21° tack och lov. Igår bestämde jag och Jenna oss föra att trots kylan gå ut på en promenad, det var en väldansk frisk och skön sådan. Allt handlar om hur du klär dig, jag frös inte alls, inte ens om kinderna! Viktväkteriet har gått egentligen bra, men trots att jag skött mig så har jag gått UPP(???) 600g... känns inte bra, MEN jag är så taggad på att gå ner, så jag misströstar ICKE, jag bestämde då att jag börjar promenera och äter 2 points mindre per dag, så får vi se om en vecka om det har hjälpt. HEJA JAG (och såklart HEJA LENA, min medspelare ;))!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela