kaija

30/3 Måndag

Publicerad 2009-03-30 20:19:51 i Allmänt,

Idag är det måndag, det har inte hänt så mycket faktiskt :) Har lagat väldigt god mat, köttbitar i gräddsås och hemgjord potatismos, det blev väldigt gott! Jag gillar ju faktiskt att laga mat ibland :) Egentligen borde jag nu fara ut på promenad, men är helt enkelt för lat för det ikväll och är dessutom lite förkyld med huvudvärk och allt möjligt, ni hör ju själv att jag har massor med ursäkter för att slippa promenera? :) Jag borde ta tag i det här med motion, men får inte ändan ur vagnen om man uttrycker sig som så. Nå, nu ska jag glo på burken, sen säng tror jag, eller så ska jag läsa :)

G´natt!

29/3 Söndag

Publicerad 2009-03-29 17:44:34 i Allmänt,

Vilken dag... Det började med att jag insåg att Hugo inte gjort nummer 2 på ett tag, så jag gav honom 3st katrinplommon och 10ml lactulos... Allt fortlöpte som det skulle, plötsligt säger han att han behöver bajsa, så vi går på toastolen och han gör av sig som man ska, allt väl alltså. Ungarna lekte ett tag efter det och jag fick den briljanta idén mitt på dan då att vi går ner i bastun och badar, alltså jag hade tänt där tidigare så det var lite skönt varmt. Jag fixade badvatten åt båda och där plaskade dom och lekte ett bra tag, jag blev själv oxå blöt till sist, så jag tänkte det var lika och duscha själv med. Jag duschade mig och tvättade barnen och gick upp, la Hugo på sängen på ett underlägg och gick för att fixa kläder åt mig själv, medans jag klädde på mig så kröp Hugo iväg till hans egen säng och stod på den (han har en spjälsäng som han ännu sover i och en vanlig) och såg skum ut, jag frågade vad han gjorde och han svarade att han bajsar... I SÄNGEN UTAN BLÖJA, jag lyfte honom fort som fasen men det kom ju på sängen... och hela han från midjan och ner var bokstavligt talat full i skit... nå, jag bäddade in honom och hans morronrock i underlägget och gick ner med honom till duschen igen. Tvättade av honom (igen) och upp och satte fort på honom en ren blöja! Allt väl, barnen började leka igen och lekte jättebra, byggde med en brio tågbana, när jag skulle gå och titta hur det gick... så luktade det bekant igen i tv rummet, det var bara att gå ner i duschen IGEN och av med allt, det var i alla kläder denna gång, utom sockarna, som mirakulöst hade klarat sig från misären. Upp igen, på med ren blöja och sen tänkte jag att nu är det som färdigt, men jag hade fel, ett par byxor till full i skit, men NU har jag förhoppningar :) Jag ska INTE ge lactulos åt honom om han även har ätit katrinplommon. Han lär ju inte behöva göra nr 2 på ett tag nu :)

Det var dagens skitsnack, annat har inte hänt :)

VV resultat efter 3 veckor -3,6kg, grattis mig själv!

28/3 Lördag

Publicerad 2009-03-28 19:30:46 i Allmänt,

Denna dag har bara susat iväg och vi har bara njutit av livet :) Vi vaknade kl 6 på morronen (jag njöt inte just då), steg upp ca 7, Hugo får lixom leksaker serverat i sängen, av sin storasyster, snällt va? Nå, jag klev upp, vi åt frukost och gick ut kl 8:30 var ute ca 45 minuter och sen gick vi in och käkade lunch. Hugo jäspade redan tidigare, han var märkbart trött, så efter att han ätit sin korv med bröd gick jag o la honom, han sov från 10:30 till 12:30 då jag blev nödgad att väcka honom, Lina skulle ju på kalas. Jag körde Lina till kalaset och jag åkte med Hugo till 'mommo', där satt vi tills vi skulle hämta flickorna (Ida skulle åka hem med mig). Medans jag drack kaffe hos min mor så kom vi på att vi åker till stan med ungar och allt, det gjorde vi, vi for till 'på gränsen' där vi faktiskt bara handlade mat och gick på toa :) Men trevligt var det ju, ungarna trivdes och vi med! Här kommer en bild på Hugo, just innan vi for till kalaset :)

Hugo sover sött :)

27/3 Fredag

Publicerad 2009-03-27 20:24:02 i Allmänt,

En sista arbetsdag denna vecka, skönt! Har inte gjort så mycket efter jobbet, men har fått ungarna i säng, har eldat lite i bastun (om jag ids gå och basta), hängt upp tvätt, laddat ny maskin, fyllt på pellets...lagat mat, tömt diskmaskin... öh... jag har ändå gjort en del, just ja, icke att förglömma, dammsugit! Nå, nu tar jag det lugnt i alla fall, känner mig lite förkyld, lite trött och hungrig, måste nog äta nåt till kvällsfika, ska fundera ut nåt gott.

Lina har ritat en teckning till hennes dagiskompis som har kalas i morron, hon har även beundrat presenterna :) Vi slår in dom i morron tillsammans, hon är så nöjd att få fara på kalas, det är stort för en snart 4-årig tjej :)

Vi hörs igen :)

26/3 En helt vanlig torsdag :)

Publicerad 2009-03-26 17:12:36 i Allmänt,

Jag har jobbat igen och en dag till, sen är det helg! Eftersom jag inte har några nya foton så sätter jag in ett par gamla bilder på Lina och Hugo, från när dom var pluttar :) Annars har jag just ätit, åt spaghetti, mamma scans köttbullar (pruttbullar, dom luktar skit, inte är dom alltför goda heller) med pulversås... alltså ingen höjdare idag, men ibland måste man 'fuska'. Nu kom "mommo" så jag ska umgås lite, vi hörs igen :)

Hugo ganska liten :)Lina som liten :)

25/3 Våffeldagen

Publicerad 2009-03-25 18:28:27 i Allmänt,

Idag har varit en arbetsdag igen, som resten av veckodagarna denna vecka. Jag har inte gjort så mycket mer än lagat mat, det blev våfflor med glass och sylt, gissa om det var uppskattat? :) Har just varit och duschat Hugo, det var välbehövligt, Lina ska gå samma öde till mötes, men först sen när Hugo har somnat. Annars har det faktisk inte hänt nåt speciellt, till den som vill kommer mitt laxwrap recept här:

50g tillagad lax (tog förståss av den jag gjorde igår) 1,5p
1 tortilla bröd (42g, alltså mediumstort) 2,5p
Sallad, tomat, gurka, jalapeno, salsa sås för ca 0,5p, vitlök och vad ni vill egentligen, det var supergott!!!

Här kommer några bilder från våran våffeldag :)

Mina fuskvåfflor gjorda på mix :)Hugo äter våffla med god aptit!Lina äter våffla med lika god aptit som brorsan :)

24/3 Dagen före lön

Publicerad 2009-03-24 17:31:29 i Allmänt,

Det är inte mycket månad kvar i slutet på pengarna nu, i morron kommer nya pengar för en ny månad :) Har jobbat idag, dagen gick rätt fort faktiskt. Har viktväktat duktigt, tänkte här sätta in en bild på min mumsiga fisk, la in en laxfilé i ugnen på grovsaltbädd 200grader 30 minuter, den är perfekt! Den passar faktiskt bra på knäckebröd när den blir kall, jag åt den med sallad, 150g är 4 points, det var en rätt stor bit faktiskt. Annars är allt som vanligt, har städat lite, tänkte sy en gardinkappa till köket, men jag orkar faktiskt inte vara så duktig, det får nog vara som det är.

Min gudomligt goda lax :)

23/3

Publicerad 2009-03-23 20:46:31 i Allmänt,

Hej alla glada människor (och alla andra oxå :))!!!

Har just vart ner i bastun och satt i lite ved så man får duscha i värme, det är sååå mysigt. Har jobbat idag, jobbar även resten av veckan, men inte helgen, den är jag ledig, skönt :)

Mitt vv (har inte skrivit så mycket om det) går bra, eller jag borde säga bättre, förra helgen blev det några synder pga en del extra korvar och en statt resa men nu är jag på rätt köl igen. Försöker att vara fokuserad, jag vet hur sur jag blir på mig själv om jag inte gått ner när jag ställer mig på vågen nästa gång, vilket blir nästa måndag.

Min lilla man Hugo, han pratar så det bara sjunger i öronen på oss, han är precis som en papegoja, härmar allt och dom ord han älskar mest är "kote, takto, peva" (skoter, traktor, spela), han använder förståss flera andra ord, men något av dessa ord återkommer ungefär var 30:nde sekund. Lina däremot är mer varierande i sitt språk, därifrån kan det komma ett och annat som är uppsnappat från vuxna och inte riktigt hör hemma i en barnamun :) Jag tar inga exempel här, ni kan ju säkert gissa er till vilken kategori ord det handlar om. Men det mest underbara ord hon har sagt under sitt liv måste vara ordet "poletant", vilket var elefant :)

Nu, duscha, läsa, sova :)

22/3 Söndag

Publicerad 2009-03-22 14:38:34 i Allmänt,

Idag har vi just inte gjort nånting, bara varit. Igår efter att vi kom hem från skogskojan så spelade vi lite 'vem vill bli miljonär', jag vann :) Sen gick min käre man ner och värmde bastu åt oss, det var så skönt efter att man en hel dag luktat som en grillkorv. När vi bastat klart var min bror och hans tjej här, sen kom grannarna förbi och våran barnvakt med hund :) Vi var ett gäng som surrade här, det var mycket trevligt! Sen väntade statt och Raubtier, dom var bra live, kul att höra och det var bra med folk. Vi blev dock inte kvar där så länge, vi var hemma redan 00:40 vilket ju känns bra idag! Hugo hade vett att sova länge idag, han vaknade sist av alla kl 9:30, man kan säga att han valde rätt dag till att ta sovmorron :)

Nu mina vänner kommer bilder från igår!

Tänt var det här!Bullens, en storfavorit i vår familj :)För ovälkomna problemHär går det undanLoket OskarHugo är fokuseradKusinträff på rattkälkeSystrarnaHugo och rattkälkenMaskinparkenFlickorna utforskar skogenLina skidrarLina tar en ofrivillig pausLina kör traktorJag Oskar tar en korvpromenadOskar miniskidrarSågbocken utanför gamla skogskojan

21/3 Lördag

Publicerad 2009-03-21 08:59:39 i Allmänt,

Ännu en helt underbar morron, vädret är underbart, tror det är 3 grader varmt. Idag ska vi åka till skogskojan igen, vi kommer nog att vara ett helt gäng med folk där, min arbetskamrat J kommer oxå, vi ska grilla och mysa där. Patte och Jenna har redan åkt dit, dom för maten och grejerna dit (det blir några skidor och leksaker när man har 4 barn med sig :)) färdigt. Patte ringde just, nu är det bara o fixa sig och ungarna i ordning, för nu åker vi. Foton om våran dag kommer senare :)

20/3

Publicerad 2009-03-20 08:55:14 i Allmänt,

What a wonderful moooorning :)

Helt underbart väder idag igen, om än lite blåsigt. Idag står frisering på schemat, jag och Patte behöver ett varsitt klipp! Innan vi far till frissan ska vi till Torneå, till Tamppis faktiskt, behöver en ny ugnsform, en lite större och nyare än den jag har, dom blir så repiga och hemska med tiden. Annars har jag sovit som en stock och känner mig utvilad, har druckit två koppar kaffe, det är nog det bästa med morronen, en kopp gott kaffe och dagens tidning :)

Samma dag...

Publicerad 2009-03-19 22:35:58 i Allmänt,

Nu känns det bättre, jag tror att mitt viktväktande tar ner humöret...eller nä, jag ska inte skylla på det, jag har ett himla dåligt morronhumör helt enkelt, som går ut över allt, men det går även över :)

Nu känns mitt hem som mitt, min man som min och allt är frid och fröjd.

Har som sagt jobbat hela dagen och kom hem nu på kvällen, lämnade grejerna och for över till 'grannen' (här kallas det granne om man bor inom en radie av 5km :)) och drack en kopp kokt kaffe, alltså som man kokar i panna på spisen, det var såååååå gott! :)

Här kommer lite bilder på min familj och vad dom sysselsätter sig med under dagarna då jag är på jobbet!



Hugo och Lina spårar hareNärbild på HugoLina i närbildVår skogskojaSnö är underbartPappa lagar lunchen denna vecka :)Barnen och lunchenLina med sitt tefat

19/3 Ytterligare en dag

Publicerad 2009-03-19 07:48:21 i Allmänt,

Hej hopp!

Idag ska jag jobba igen, har ingen lust, det är för fint väder för det sen jobbar jag i morron oxå, ledig i helg!!! Ska njuta av livet i helgen, fast jag borde städa, mitt hem ser inte ut som att det är mitt hem nå mer, det ser rent hemskt ut, ingen ordning på nåt... det stör mig och jag känner sammtidigt att jag har tappat all inspiration för hemmet, ids inte ens byta gardiner fast jag har köpt nya. Mycket beror på att jag inte får göra nåt i lugn och ro, vad jag än börjar med är nån och gör hyss nån annanstans så man får springa runt som en galning. Det som är just nu det jobbigaste det är att Hugo vaknar kl 6 oavsett när han har gått för att sova, han är ju trött redan nu, i och för sig har han sovit en ok natt, men han har varit så aktiv på dagarna så det känns som att han sover för lite.

Viktväktandet går bra, fast det är ju lite tidskrävande på sitt sätt, måste planera så mycket, särskilt nu när jag jobbar.

Ha det bra allihopa!

18/3 Arbetsdag

Publicerad 2009-03-18 09:08:07 i Allmänt,

Ett gudomligt väder igen men idag ska jag fara till jobbet, börjar lite senare så jag hinner njuta av vädret ett litet tag i alla fall. Ska ut med barnen nu, vi hörs säkert senare :)

17/3 Skogstur

Publicerad 2009-03-17 14:24:17 i Allmänt,

Har varit till våran skogskoja idag, där har vi grillat korv och bara njutit av stunden, här kommer några bilder på det :)

Kaffe över öppen eld i en skitig panna...bland det bästa som finns :)Lina och Hugo äter grillad korv och macka inne i skogskojan.Hugo drömmer sig bort...Lina i fjällen som egentligen är små snöhögar ute på myren.



Vad beträffar vv så har jag mätit och vägt all korv jag ätit och hållit mig inom ramarna :)

Fortfarande 16/3

Publicerad 2009-03-16 17:09:50 i Allmänt,

Har just ätit, gjorde en megamaffig lasange, räknade ut att hela innehöll 63 points och delade därifrån hit och dit och kom fram till att min bit jag åt var ca 8 points, god var den i alla fall :)

Igår hade jag min vän Lena här, vi åt en gudomligt god sallad, här kommer receptet, till den som är intresserad:

Ruccola
bladspenat (kanske var det babyspenat förresten)
körsbärstomater
gurka
röd paprika
oliver
fetaost (apetina 3%)
kallrökt lax (har en gång gjort med gravad lax, det var oxå gott)
räkor
pasta

Sen gjorde jag en vinägrett med vitvinsvinäger (ca 2msk), 1tsk olja, lite vatten, salt, pepparmix och en klyfta pressad vitlök.

Jag tog 100g kallrökt lax för 3,5points, 30g apetina för 0,5points, 10 små oliver för 0,5points, pasta 90g för 2 points, 100g räkor för 2points och för oljan satte jag 0,5 points, alltså 9points för hela baletten och det var så gott. Grönsakerna är ju som sagt gratis, gratis är gott ;)

16/3

Publicerad 2009-03-16 07:26:31 i Allmänt,

Har just vaknat, ska föra barnen till dagis och fara till arbetet...

15/3

Publicerad 2009-03-15 09:28:52 i Allmänt,

Hej hopp!

Eftersom jag missat att berätta en detalj så tar jag det nu! Mina kläder som jag färgade blev bra, framförallt mina gamla finbyxor, dom blev som nya :)  Annat då, jo mitt viktväktande, har min 'invägningsdag' idag och jag har gått ner -1,8kg under första veckan!!! Känns SÅÅÅÅÅ bra :) Fast det är långt kvar till mitt mål, men det är en bra början.

Sen då, jo, igår skulle jag vara i Torneå i Bowlinghallen kl 18 och det var jag, jag och mina arbetskamrater bowlade till kl 20, efter det åkte vi till Tornionhotelli och åt, det var så sjukt god mat, jag åt nån sorts stekt potatis med lök och nån oxbiff (medium stekt) och en örtsås, drack vichyvatten till. Fast i ärlighetens namn, nog hade ett glas rött varit så mycket godare, men kör man så kör man! Men det bästa är att jag höll mig inom ramarna för pointsen, jag hade sparade och det räckte och blev över! 


Tänkte om jag NU skulle göra dom där kanelbullarna jag har pratat om i en vecka :) OM jag ids...

14/3

Publicerad 2009-03-14 08:00:56 i Allmänt,

God morron!

Jag har just stigit upp, hade nog kunna ge ett pekfinger för att få sova säg ett par timmar till, men Hugo hade bestämt sig, han ville vakna. Har vägt mig, fast det eg är vägningsdag i morron, men jag fuskade, vågen sa -1,4kg vilket är NER :) Känns så bra!!! Fast det är så klart mycket kvar, men inte kom dom här kilona över en vecka heller. Jag är ju mest bara förbannad på mig själv över att jag har låtit mig gå upp, svaret är ju enkelt, mat är gott.

Nu slåss mina barn för Lina vill leka med Hugo, men hon har så komplicerade lekar för honom, så hon blir sur för att han inte förstår hur man ska leka och sen är dom osams, dags att göra frukost  mao.

Höres!

Senare...

Ett recept på 0 points soppa kommer här, äter det nu till lunch, så kan jag äta nåt gott ikäll :)

Morotssoppa

2-3 morötter
1 scharlottenlök
1 tsk ingefära (jag skippade)
½ tsk curry (jag älskar det o satte 1 tsk)
2½ dl grönsaksbuljong
pressad saft från ½ apelsin (skippar ev, är inte så impad av frukt i mat)
salt, peppar
1 msk persilja

Skala och skiva morötter och lök. Fräs löken mjuk i vatten i en fettsnål panna utan att den tar färg. Blanda ner morot, ingefära och curry, låt fräsa 1 minut under omrörning. Häll på buljong och låt småkoka ca 15 minuter till morötterna känns mjuka. Mixa soppan och låt den bli varm. Blanda ner apelsinsaft, krydda med salt och peppar. Garnera med persilja. (Kan tänka mig att en klick creme fraiche/gräddfil skulle göra susen... :))

13/3 Fredag

Publicerad 2009-03-13 16:03:12 i Allmänt,

Sitter i skrivande stund hos min mor och styvfar, barnen äter "tomtegröt" med kanel och smör, mums tycker dom. Själv har jag varit och ätit på MAX, ca 8 points, alltså inom ramarna för VV :) Nu ska jag vara här en stund till, efter det åker jag hem och bara är. Min vän skulle komma senare och hälsa på, vi ska färga mitt hår om vi orkar jag ska ju i morron till Torneå för att bowla och äta fint med mina arbetskompisar :)

Allt för nu...

Eftermiddag

Publicerad 2009-03-12 17:54:35 i Allmänt,

Happ, då är arbetsdagen finito, har ätit och har nu besök av Lena och Pirra, Lina är lite rädd för valpen, Hugo och valpen beter sig likadant, den ena går fram och den andra backar osv fast han ÄLSKAR ju den, vill se den hela hela tiden.

Ska snart koka en kopp java, sen äta en apelsin till efterrätt, har ätit ca 17 points idag, kommer i skrivande stund inte ihåg det exakta antalet, men ditåt i alla fall. Det har hittills gått bra faktiskt, känner mig väldigt triggad att fortsätta, lite trist att väga/mäta allt, men har tänkt lite på hälsan oxå, det är inte bra med övervikt, mitt kolesterol var 6,49 och den övre gränsen gick vid 6,9... Bäst att göra sitt yttersta i det här innan hjärtinfarkten kommer som ett brev på posten.

Kul att ni läste :)

12/3

Publicerad 2009-03-12 05:49:26 i Allmänt,

Såååå trött...

Jag har inte mycket att säga nu, ska fort gå och äta frukost, sen åker vi, det är en arbetsdag idag och jag är TRÖTT.

Kväll...

Publicerad 2009-03-11 21:18:31 i Allmänt,

Goder afton vänner och läsare :)

Har just gjort en sallad igen, size BIG, inte bra att frossa, men känner att behöver jag så gör jag det gärna i sallad.

Fick idag en snilleblixt, har härförleden köpt färg för att färga mina enda (ok, enda i MIN storlek) finbyxor och fick nu en snilleblixt, jag slängde i mina jeans (oxå dom enda i MIN storlek) och en tröja i samma färg, så nu blir allt färggrant...svart :) Appropå det, måntro vems kläder som är i min garderob egentligen??? Det mesta är som för trångt, sitter illa eller trycker eller drar... *suck* Hoppas jag om nån månad får skriva tvärtom att allt är för stort!

Ska faktiskt nu gå ner och ta ut kläderna ur maskin, studera resultatet och köra ett vanligt program till så att överflödsfärgen far bort, sen klart, kul :)

Resultatet mina vänner, det får ni läsa om i morgon, jag hoppas jeansen blir bra i alla fall, det är dom enda jag kan ha på mig på jobbet...


G´natt

11/3

Publicerad 2009-03-11 06:49:41 i Allmänt,

Go´morron!

Har alldeles just stigit upp ur sängen, har sovit som en sten, känner mig yr av allt sovande :)

Idag ska jag föra barnen till dagis och fara till jobbet. Efter jobbet ska jag försöka hinna baka lite bullar, vore bra och ha hemma om man far iväg till skogskojan och det tar ju inte länge att baka dom heller, bara man kommmer igång! Är bara lite slö på att komma igång.

Mitt vv, jo, det går bra, åt en massa sallad igår kväll, alltså tillåtet, men det blev ett litet frosseri i det och det vill jag få bort från mitt beteende, jag äter som att min sista stund är kommen...
Annars när det gäller godis och sånt, då försöker jag tänka i banor som att jag nog har smakat på dom flesta sorter som jag tycker om och att godis lär alltid finnas oas jag äter det eller inte, alltså om jag låter bli finns det nästa gång jag är sugen, ibland lyckas jag på så sätt skjuta fram suget en bit igen :) Annat som jag oxå har egen terapi på, det är ju det här med att ta en portion till, tänker som så att det smakar likadant (fast sämre eg pga smaklökarna har blivit 'van' med den smaken) som nyss och jag är ju inte hungrig mer och jag behöver det inte osv, så håller jag på och övertalar mig själv till att det räcker med en portion!

Nu ska jag göra morrondass och sen är det bara och väcka barn.


Ha det bra!

Eftermiddag...

Publicerad 2009-03-10 18:26:35 i Allmänt,

Hej hopp!

Arbetsdagen gick bra, middagen äten, disken i maskin och lite utanför, väntar på att få tömma och fylla, det går som runt det där... ett jäkla diskande och tömmande, tur man har maskin! Många maskiner här i livet man får vara oerhört tacksam för, tänk att måsta diska, tvätta, sopa för hand??? Jösses vilket tidskrävande göra, fast å andra sidan jobbade ju inte kvinnfolket borta hemifrån på den tiden, få men inte alla som idag (ok, alla jobbar ju inte nu heller för att förtydliga:)) Det om detta, man kan gräva djupt i det förgångna ;)

Mitt viktväktande då, jo, har ätit frukost, lunch och middag vilket har gett resultatet 18,5p och jag har lixom 3,5p kvar oxå, inte dåligt!

Over and out!

10/3 Early morning...

Publicerad 2009-03-10 05:57:02 i Allmänt,

God morgon!

Idag jobbar jag, från 7-14:30, rätt skönt att sluta såpass tidigt! Ett problem som just nu förföljer mig är min rygg, jag har fortfarande jättedåligt i ryggen, det känns inte alls bra. Ska nog ringa till Sandberg i Kalix om inte jag skulle kunna få en tid där igen, han är den enda som varje gång jag haft problem i ryggen har fått till det! Igår kväll bastade jag och smorde in mig med Tigerbalsam så hela huset luktade, det hjälpte ju inte alls, mer än att det sved i ryggskinnet och det rann från ögonen...

Annars är det en helt vanlig tisdag, så här långt!

(mitt viktväktande går strålande, än så länge :))

9/3 Ytterligare en dag...

Publicerad 2009-03-09 08:06:57 i Allmänt,

Go´morron!!!

Börjar med att skriva GRATTIS SIMON!!! Hoppas du får en bra dag, barnen här hälsar åt sin farbror!

För mig då, jo, jag vägde mig, är helt säker på att jag hörde ett krystat: - 'Kliv av...'  och jag är säker på att det var vågen som sa det, alltså, det är iaf 30kg för illa! Nå, jag har börjat nu, så ner ska jag!

Nu ska jag gå och väcka mannen i mitt liv och sen föra barnen till dagis, det är en sån dag idag :) 

Vi hörs!

(har hittills ätit 3,5p till frukost, igår blev det 18,5p på hela dagen så jag har lite sparat :))

Samma dag, samma kanal...

Publicerad 2009-03-08 20:19:57 i Allmänt,

Har som bekant jobbat idag, det var en rätt lugn dag faktiskt. Har tagit hem pizza till la familja (o nu tänker ni att: hon bangade, åt pizza på sin första viktväktar dag), stekte kycklingfilé och kokade spaghetti åt mig själv, var alltså ett praktexemplar av viktväktare denna första dag, känner mig nöjd så här långt. Ska fortsättningsvis oxå vara duktig hade jag tänkt, vill ju kunna bada i sommar, vilket jag inte gjort sen sommarn 2004 tror jag.

Här kommer ett passande citat:

"Aptiten kommer medan man äter"...

8/3 Ny dag...

Publicerad 2009-03-08 09:42:54 i Allmänt,

Godmorgon ärade läsare :)

Har just duschat, ska till jobbet om ca 10 minuter, där jag ska stanna till 17:30 sen hem och ledig i morron!

Har som ni noterat har jag bestämt mig (igen) för att börja viktväkta från idag, så jag har mätit och vägt och ätit efter konstens alla regler och har hittills förbrukat 4,5points av dagens 22, har redan ångest över att pointsen minskar hela tiden, alltså under dagen och jag är säkert hungrig eller åtminståne sugen efter mina 22 förbrukade...men jag ska f*n bita ihop! Hoppas bara att min älskade familj har lite förståelse för div humörsvängningar och annat som kan uppkomma ur hungernöd.

Nu måste jag kila, ha det bra!

Sitter och ...

Publicerad 2009-03-07 20:39:57 i Allmänt,

Sitter och kollar melodifestivalen, äter lite godis och tar ett glas rött, tar det rätt lugnt mao :) Jobbar dock i morron så det blir väldigt lugnt. Annars har jag som sagt jobbat idag oxå och varit på dop, allt gick bra, lilleman fick sig ett namn och smörgåstårtorna var svingoda, en med fisk, andra med kött, mums!!!  Tyvärr gillar inte min mage smörgåstårta, mår dåligt efter att jag har ätit sånt, varför vet jag inte, men ibland tar jag smällen...

Har planerat börja viktväkta i morron, måste komma igång med att räkna points och vara duktig! Det här går liksom inte mer, skriver vartefter hur det går. Har ju beställt vv-brevkurs för länge sen, men det blev som inget av det, men nu tänkte jag

7/3

Publicerad 2009-03-07 08:27:37 i Allmänt,

Hej!

Idag är dag nummer ETT i mitt nya liv som bloggare, frågan är då, vad skriver man i en blogg?

Jag har vaknat med Hugo kl 07:00 idag (som alla andra dagar då jag vaknar med Hugo), fixade honom i ordning vilket innefattar blöjbyte osv, vad gäller mig själv så känns det som att jag nog inte kommer i kläder alls, är seg som sirap.  Jag ska fara och jobba idag, börjar kl 11:00. Efter jobbet ska jag på dop, min brors son döps idag, jag missar dock kyrkan, men hinner till fikat i alla fall och det är ju trevligt.

Nu har alla utom far i huset stigit upp, bäst och börja fixa med fika, annars blir det lågt blodsocker och osämja i huset :)

Tack för mig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela