kaija

Senare samma dag...

Publicerad 2011-05-22 21:02:52 i Allmänt,

Ibland kommer sömnen som en väl behövd överraskning efter en dag med övertrötthet :)
Det ser oerhört skönt ut i alla fall :)
God natt Hugo, ses i morron.

22/5

Publicerad 2011-05-22 16:52:35 i Allmänt,

Så var helgen snart slut, framför väntar en arbetsvecka samt kalas till helgen. Våran lilla Lina fyller 6 år på fredag! Fammo har bakat frysen full till oss, tom tårtbotten har hon bakat, TVÅ stycken :) Jag har lovat Lina att vi gör tårtan tillsammans och sen får hon garnera den själv.
Idag har det varit/är kanonväder, bortsett från blåsten då. Jag har oljat in trädgårdsmöbler och förrådstrappan, riktigt somrigt kändes det görat :) Nu väntar jag på ett samtal från min bror, han ringer från stan och jag beställer pizza via honom, det är inte helt fel det :)
Nu följer några tokiga bilder på barnen, håll till godo:
Hugo är "muskelmannen" och Lina är bara fnittrig :) Underbara är dom i alla fall *love* :)
Nu ska jag hitta på nåt så dom inte bråkar dom små liven, för DET gör dom.

17/5

Publicerad 2011-05-17 19:27:31 i Allmänt,

Norges nationaldag idag, vad betyder det för mig? Inget, inget annat än att jag är irriterad som *piiiip* idag... Igår påbörjade jag ett projekt, som jag såg som ett trevligt roligt och lite upplyftande sådant och vad tror ni händer? Det går åt pipsvängen, naturligtvis... *piiip* igen. Nåja, lite humor är det ju, hör här: Jag kom på en så briljant idé, som att måla vårat typ 30 år gamla fula mörkbruna badrumsskåp, antikvit skulle den bli. Jag rengjorde den omsorgsfullt med målartvätt och målade insidan av skåpet... döm om min förvåning, färgen har inte torkat än *suck*. Detta skulle då bli en överraskning åt mannen min, det kan man ju säga att det blev, han får köpa ett nytt skåp ;)
Annat då, jo, under helgen hade vi våran trevliga fest, vi åt på Hulkoffgården och levde loppan hela kvällen :) Vi hade skitroligt! Fler fester måste organiseras framöver.
Det var alles för denna gång.

8/5

Publicerad 2011-05-08 22:36:44 i Allmänt,

Håhååjajaa, det var den helgen det. Längtar redan till nästa! Då äre lite party :)
Under helgen har vi grillat hos min bror och häckat där mest hela tiden tycker jag :) Oerhört trevligt. Idag var vi där först vid lunch och då ska jag låta berätta att en tromb/virvelvind drog förbi med buller o bång. Alltså det var det värsta jag sett i mitt liv hittills... Min bror, som stod o spika uppe på bastutaket ropade nåt om en virvelvind, jag kollade mot bastun och bakom den ser man typ barkbitar o annat skrot lyftas upp mot skyarna. Den kom runt bastun och lyfte upp locket till badtunnan två gånger och en bit av locket flög över till morsans tomt ca 50 meter bort. Barnens gungor blev det ett enda virrvarr av rep och TACK OCH LOV for den bort mellan grillen och trappan... annars hade nog våra korvar, tallrikar, muggar o div andra föremål stuckit sin kos. Det som kändes allra skönast var att den inte for mot ungarna som satt o lekte UNDER studsmattan... *ryser vid tanken*
Annat då? Jo... jag är lite "in lööööv", jag har köpt en ny fin begagnad cykel på Blocket, den är så schnygg :) Har inte ännu hunnit provcykla, men jag lägger upp en bild så ni får beskåda skönheten (som kommer ge mig skavsår i ett mindre roligt ställe).
Och en liten bisak... min mobil har börjat ge upp... tappar kontakten mitt i samtal, eller så är det tänkt att jag inte ska prata så mycket?! Skit i vilket, jag har andra planer, jag vill prata och då ska det inte bryta, så kanske kanske köper jag en ny "halobol" (som min dotter sa när hon var liten :)).
God night :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela