kaija

30/10

Publicerad 2012-10-30 09:39:00 i Allmänt,

Tiden springer iväg, inte länge till första advent, en hel månad o sen börjas det. Jag ska börja köpa julklappar redan NU, vill inte återigen vara den som springer häcken av mig dagarna före julafton o hittar inget vettigt. Nä, i år ska jag vara i TID!

Annat tänkvärt... det blev visst vinter, det snöar och jag gillar det INTE :( Har inget emot att det ligger snö på marken, bara jag slapp att knuffa undan den först... det försvårar ju själva livet.

Från det ena till det femte, nästa vecka får vi våran Tulikivi!!! Såååå coolt :) Vilken mysfaktor! Se det framför er, där sitter jag, äter nåra goa kex med lite ost på o dricker lite rödtjut och ser in i brasan *löööv* :)

Nu dusch!

27/10

Publicerad 2012-10-27 11:33:00 i Allmänt,

GRATTIS Jenna 17år :) Ja, så är det, herregud så tiden har runnit iväg. När jag och Patte blev tillsammans var Jenna 7år... vart försvann 10 år??? Jag är ju fortfarande bara 25... och förstår inget.

Igår har det hänt grejer i vårat hus! En gubbe var hit och rev tillsammans med min goe man den gamla öppenspisen (YESSS!!!) och nu ska vi vänta ett par veckor så kommer samme man och bygger upp en Tulikivi "Aada", hörnmodell YESS!!! Ja gud, så underbart måste jag säga! Jag får elda i tv-rummet och ligga på soffan o glo i brasan, LÖÖÖV :) Dessutom hade mina kära här hemma rensat upp allt (!!!) efter betongdammshelvetet. Det finns fortfarande damm överallt, men inte så mycket :) Resten får NÖTAS bort ;)

Nu vidare i livet, på med lite mascara (lördag idag o fin måste man ju va nångång ;)) och fixa barret, sen åker vi till "Fammo" o hämtar smör :) Bakning påbörjas!

Puss o kram :)

24/10

Publicerad 2012-10-24 08:08:00 i Allmänt,

Önskar jag kunde vrida på huvudet... NACKSPÄRR *grrr* o i den värre formen, halva ryggen är stel :( Har fört barnen till skola/dagis och sitter nu o dricker (mer) kaffe. Började morgonen med att svära åt att jag var trött... VARFÖR inte gå i säng i tid??? Nåja, är huvudet dumt får kroppen lida. Tack o hej

23/10

Publicerad 2012-10-23 14:15:00 i Allmänt,

Lördagen den 20/10 begravdes då min morbror Lasse, fy så jag var ledsen. Det var väldigt vackert och på alla sätt fint, men så ledsamt. Vila i frid.

Idag har jag varit ledig, åkte till stan med göbben en sväng och bara var. Nu planera middag, adjö.

16/10

Publicerad 2012-10-16 08:45:00 i Allmänt,

-2° ute, frost på marken och klart väder, så vackert. Jag börjar jobba kl 12:00, måste gå o duscha och fixa mig i ordning. Vad mer då? Jo, maten dvs wienerschnitzel som jag gjorde igår, det blev GALET GOTT! Ett nytt sätt att tillaga kalvstek på! Det var alles :)

15/10

Publicerad 2012-10-15 11:05:00 i Allmänt,

Livet på landet. Jag har mina små huvudbryn, idag är den stora frågan, VAD ska jag göra för gott av en älgkalvstek? Idéer mottages tacksamt! Annars då, ja, vv går inte så som jag tänkt, men men, jag var hos doktorn och hon sa att jag har rätt lågt blodtryck 105/70 (orsakar yrsel, ja MYCKET yrsel) så jag kanske inte ska gå ner i vikt?! ;) Man hittar en liten genväg i allt... Fast det voro trefvligt om man fick på sig den lilla svarta en dag.

Annars då, jodå, tack, bara fint. Har bytt gardiner till köket, jag hittade svärmors gamla rutiga gardiner, ala 1990 och vet ni, I LOVE IT :) Lina blev helt till sig och sa att det var sååå fint och Jenna tyckte att det blev mysigt, ja, så nu hänger dom där och jag ska fixa omtag bara :) Billigt och bra med andra ord!

Sen har jag varit till mattaffären och hittade naturligtvis min älskade vävda trasmatta! Vet ni hur vackra dom är??? Jag vill HA! Jag SKA ha! Tänk till julen, jag ser ju en sån gammeldags jul framför mig, där alla samlas och trasmattorna är på sin plats åh... Det ska fixas i år, så är det bara :) Julen ska planeras in i minsta detalj.

Ha en bra dag och sköt om er :)

13/10

Publicerad 2012-10-13 08:25:00 i Allmänt,

Idag ska vi då kalasera min morfar, det ska bli trevligt att träffa släktingarna :) Jag är rätt släktkär och lite lätt översocial, gillar att ha massa vänner och bekanta runt mig. Nu kaffekopp nr 3 tror jag det börjar vara o sen dusch! Ha en bäst lördag :)

10/10

Publicerad 2012-10-10 09:51:00 i Allmänt,

Grattis morfar på 90-års dagen!
Ja, tänk 90 år... det är ingen lek. Min morfar har tragiskt nog varit med i kriget och blivit sårad där. Han har ett granatsplitter som sitter kvar nånstans i nacken som orsakat honom problem hela livet. Kriget i sig har orsakat honom problem mest. Hade jag skrivit upp allt han berättat hade jag skrivit en bok... Lilla moffa. Numera har han blivit dement, det är en sorg... han kommer ibland ihåg saker och ibland är han i en egen bubbla, ibland är det krig :( Jag ska ringa och gratta honom i vart fall.

Igår har jag varit till doktorn och hon skulle skicka en remiss till ortopeden för handen som domnar, få se då hur länge det kan ta.

Jag och Jenna har promenerat flitigt denna vecka, igår gick vi dryga 8km och det kändes i benen när vi kom hem. MER promenader för mig TACK :)

Nu ska jag gå o duscha, sen är det arbete. Har just dammsugit så dom där "änglatofflorna" fick på foten ;) Ännu en tvätt att hänga o slänga igång en maskin, sen är det typ dags att åka iväg. Ha en bra dag alla ni som läser och alla som inte läser... synd för dom?! ;)

7/10-12

Publicerad 2012-10-07 09:18:00 i Allmänt,

Idag är en sorgens dag, min morbror har somnat in efter att ha varit sjuk. Sov i ro morbror Lasse. Jag är glad att jag hann se honom och prata med honom innan han gick bort, det känns bra för mig. Den 10/10 fyller min morfar 90 år, det blir en konstig födelsedag, en lite sorglig födelsedag. Nu måste jag visst gå o installera ett spel.

1/10

Publicerad 2012-10-01 08:26:00 i Allmänt,

Jag börjar idag (igen), med mitt nya liv som viktväktare tänkte jag... Alltså, det känns nästan lite pinsamt att jag nog skrivit just dom här orden många gånger tidigare, MEN, luften är fri, jag får skriva om jag vill ;) Min ambition är ju att lyckas en vacker dag, NU känns den dagen aktuell, det är måndag, det är 1 oktober och det är tom fullmåne... framförallt känner jag mig beslutsam! :) Vad fullmånen har med saken att göra, det vet jag inte... ännu ;) Jag har dragit fram min gamla brevkurs och ser en avgörande sak i helheten. Jag MÅSTE laga matlådor till jobbet, en enorm hjälp att ha matlådor med pointsen färdigräknade. Jag har även tänkt promenera så mycket jag hinner och har möjlighet till, jag tror att både jag och hunden gillar den aktiviteten :) Nä, nu ska jag surfa och söka lite info, eller eg ska jag söka mer inspiration och motivation. Sen ska jag MÄTA mig, det är mycket intressant att mäta sina framgångar! Ha det nu så bra, jag ska försöka skriva om hur det går, vilket också är en form av motivation.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela