kaija

28/11

Publicerad 2011-11-28 12:04:00 i Allmänt,

Igår blev min älskade lillebror 30år... Jag tycker det är vidrigt att tiden går så här fort, har "trappats av ångest" tror jag, det känns så i alla fall. Förra veckan hade jag ångest över att Lina blir 7år nästa gång hon fyller år och Hugo 5år... Fy bubblan.
Så, vad har då gjorts här i huset? Vi har jobbat och gjort det där "vanliga". I lördags firade vi min bror, han hade "kalaset" hemma hos sig. Vi var väl runt 12 pers där. Vi åt och drack och gubbarna badade badtunna och bastu och vi övriga medborgare satt i köket och roade oss med spotify o Youtube :) Det var en trevlig kväll :)
Igår hade Oskar lite kalas hos oss, han hade firat sin födelsedag hos mamma sin redan helgen före, men vi hade lite fika o så fick han ju lite presenter :)
Nästa helg har jag julfest från mitt arbete, ännu nåt trevligt att se fram emot :) Ja, sen ser jag ju som vanligt fram emot julhelgen, jag bara älskar julen! Förra årets julafton satt vi och mindes här en kväll, den var helgalen på alla sätt, helt underbar och väldigt minnesvärd! Det ska jag se till att denna jul oxå blir!
Ha det bra tills nästa gång jag skriver nåt :)
Här lite bilder, mina jullampor i köket, rosor som jag fick av Pattes mormor och morfar samt Oskars kort :)
6/11

Publicerad 2011-11-06 11:22:01 i Allmänt,

Hej o hå :)
Här sitter jag i min nattsärk och datoriserar. Har fått bokat en träning idag, spinning puls får det bli, det är sååå skönt... efteråt :) Annars har här inte hänt mycket, har jobbat på o lagat mat o ja, det där vanliga. Lina har fått jättehostan fabian och har även feber o snuva, Hugo hostar men inte lika mycket som söstra. Det låter faktiskt som en lungklinik i tv-rummet just nu... hon hostar helt hysteriskt mycket, stackarn :(
Igår hade vi disko i barnens rum, vi hittade Oskars gamla diskokula, det blev ju genast mycket skojigare då :) Lina har tecknat hela händelsen. På tröjorna står bokstäver för vem som är vem, jag sitter på Hugos säng (med grönt påslakan) och dricker kaffe, barnen dansar och diskokulan står på "trapphyllan" och cd-spelaren på fönsterbrädan. Vilka underbara detaljer, den teckningen älskar jag! Äsch, jag får inte ändrat bilden rätt... det får duga.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela