kaija

26/9

Publicerad 2012-09-26 21:53:00 i Allmänt,

Så sitter jag här i mitt kök, jag känner mig tröttare än jag gjort på länge... I morgon börjar jag jobba kl 7:00 på morgonen och det innebär att jag stiger upp kl 5:30. Ska genast ladda kaffeperkulatorn, så jag slipper drälla med sånt på morgonen. Min gubbe har varit o sett Asplöven klå Malmö i hockey, riktigt kul, även om jag inte är speciellt intresserad. Barnen har somnat för länge sen, Lina läste läxan (en bok) åt mig så jag tog en PN tidigare. Nä, usch, i morgon vaknar jag nog till en bättre värld. God natt och sov så gott.

18/9

Publicerad 2012-09-18 07:57:00 i Allmänt,

Idag tänkte jag att jag skickar Lina med bussen och sen kryper under täcket, för jag var så trött... Vad tror ni hände? Jo, jag skickade Lina med bussen, drack 3 koppar kaffe och tröttheten finns inte ett spår av, hmm, rätt skönt. Ska som vanligt kocka lite, tänkte tillaga nån lunch åt mig så jag slipper köpa från Ica. Solen skiner till skillnad från igår kväll, kände mig som en dränkt katt när jag var ut på kisspaus med Nestor. Apropå Nestor, han är nu dryga 5 månader gammal, han har lugnat sig en del, bytt ut dom vassa valptänderna mot nya trubbiga ;) Livet leker helt enkelt. Nä, nu ska jag göra slag i saken, lunchlåda!

13/9

Publicerad 2012-09-13 19:39:00 i Allmänt,

Då var vi där igen... Nån förbannad idiot har på FB hotat att "döda alla ateister" och den personen bor dessutom i Haparanda. Skolorna låstes så att ingen utifrån kunde komma in och barnen följdes ut av vuxna till bussar o dyl. Vet inte riktigt vad som gjorde att dom trodde att det var skolorna som var utsatta för detta hot. Men hur som helst, jag har mer och mer tappat tilltron till mänskligheten och människans godhet, det finns inte godhet och medmänsklighet i alla. Hur kan en person som säger sig vara troende vilja skjuta andra människor? Troende ska väl vara fredliga männskor? Eller kanske har dom läst fel det dom har läst? Eller kanske tolkat fel? Nog med mina funderingar, jag orkar inte mer med sånt här, FRID åt folket! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela