kaija

31/1

Publicerad 2012-01-31 11:30:12 i Allmänt,

Igår började v 4 av mitt viktväktande! -3,6kg, sakta går det NER :) Det känns så bra. Ska fortsätta att kämpa, mår nog bättre och bättre för varje tappat hekto. Patte kom hem igår från G-vare, resultatet blev en trasig bil... Han blev stående med den i Hirvijärvi, den är nu bogserad till Ö-tå, sååå kanske det blir bil av gamla Bettan igen :) Nu ska jag nog klä på mig och Hugo och UT ska vi och chocka kropparna i svinkylan -24°.

23/1

Publicerad 2012-01-23 13:02:31 i Allmänt,

Två veckor har gått av min och Lenas viktväktardiet, resultat -3,0kg för mig, helt ok. Det innebär att jag kämpar sakta men säkert vidare. "Förr i tiden" när jag viktväktat, har jag gått ner fortare, MEN har inte då haft underfunktion i sköldkörteln, vilket jag har nu. Har just fått öka medicindosen till 100 microgram, kanske sätter det fart på vikten, NERÅT då :) Fast jag känner att det går mycket bra just nu, inga konstigheter, har inte ätit godis (läkerol bara vid krissituation) och inte druckit läsk, ja inte har jag fikat heller :) Allt går över förväntan BRA :)
SÅ mina läsare, håll tummarna! Jag har en lång och krokig väg kvar till min  målvikt...

15/1

Publicerad 2012-01-15 21:29:55 i Allmänt,

Nu har jag viktväktat en vecka, känns helt ok, faktiskt. I morron väger jag mig och ser om det blivit nåt resultat. Har ikväll varit på spinning, en 50 minuters plågsam enorm svettning, men belöningen kommer genast efteråt, man känner sig så duktig!!! Jag hade min moster med mig idag, roligt att fara iväg med nån och ha lite sällskap, brukar ju fara med både Frida och Jenna för det mesta då. Det jag nu vill ha sagt är att jag i alla fall har följt viktväktarna till punkt och pricka, räknat points och inser dessutom att det inte är så komplicerat :) Man FÅR äta vad man VILL, men inte hela tiden och inte hur mycket som helst. Dessutom är detta min sjunde godisfria dag, har inte sagt att jag slutat, men har ett uppehåll just nu i alla fall. Jag känner mig DUKTIG :)

10/1

Publicerad 2012-01-10 07:01:25 i Allmänt,

Min pappa fyller 68år idag, grattis till honom :) Jag ska ringa och gratta lite senare. Jag o Lina pular på här, hon ska åka buss till skolan så vi har stigit upp i tid och gjort henne i ordning. Idag är då alltså tisdag och allt börjar rulla på som vanligt. Ska börja träna igen och jaja, måste väl medge, har börjat viktväkta, jag och min vän har bestämt att vi kör först 2 veckor... för att inte överdriva och till sist bli omotiverad och uttråkad. Började alltså igår, återkommer med resultatet om två veckor på måndag!
Min skolflicka som blir 7 år i Maj, jösses så tiden går.

7/1

Publicerad 2012-01-07 09:29:49 i Allmänt,

Här sitter jag då, med hårfärg i håret. Tanken är att det ska bli ett vackert chokladbrunt hårsvall... återstår att se. Igår gjorde vi ett städa-bort-julen-ryck här i huset, har bara kvar lite lampor och köksgardinerna. Tomtar och annat oknytt har fått flytta upp i vindsförrådet, där får dom bo (till Hugos stora sorg och besvikelse) till nästa jul. Ska ta med lite tomkartonger från jobbet idag (igen), är inne i en lite organisatorisk period, vill få ordning i oredan. Nu ska jag sörpla i mig mitt kaffe och sen gå o tvätta bort färgen, med en förhoppning om ett ENFÄRGAT hår :)

5/1-12

Publicerad 2012-01-05 06:09:12 i Allmänt,

Då sitter jag här vid min dator och funderar... på livets jävligheter. Jag har sovit typ inget alls inatt och ska o jobba snart = INGET BRA, fast det går... eller MÅSTE gå. Tur är väl att jag har en kort arbetsdag, annars hade det ungefär blivit tortyr. Nog om jävligheterna :) Nyårsafton då, jo, vi var totalt 13 pers som åt. Dom minsta fyra åt hamburgare, resterande nio åt plankstek. Jag delade upp allt i tre "sittningar" så det gick galant! Allt går om man vill :) Jag må då säga att maten var lyckad, herregud så gott det var med plankstek! Alltså, det ska vi göra om :)
Lite bilder om ditten o datten :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela