kaija

29/8

Publicerad 2012-08-29 10:03:00 i Allmänt,

Idag är det då onsdag, jag ska o jobba på ett tag. Patte o Nestor har varit ute i harskogen och när jag skickat Oskar o Lina till skolan så for jag och Hugo med dit :) Vi åt frukost i skogen, inte alls tokigt må jag säga. Just nu sitter jag då i kö hos Vattenfall... suck.

27/8

Publicerad 2012-08-27 15:38:00 i Allmänt,

Matlagardag idag, har gjort lövbiffsgryta med sting och nu kokar rullader sig möra. Det vi (eller barnen) ska få till middag blir Chicken nuggets med nåt roligt tillbehör :) Ja, jag får väl själv äta skosnören och sen promenera så jag får ner vikten... Tänkte viktväkta igen... välbehövligt. Har dock kommit igång och promenera med Nestor, vi båda mår bra av det. Har haft lite miljlöträning med honom idag, stövare från byn var ute på stadsprommis tidigare och det var lite uttröttande :) Tillbaka till grytorna, snart kommer O hem med buss och då är han hungrig :) Adjö!

25/8

Publicerad 2012-08-25 16:38:00 i Allmänt,

Sitter o väntar på att köttet ska bli klart, gör nån form av köttgryta till kommande vecka. Funderar allvarligt på att börja skriva nån form av matlista, det vore ju enkelt att följa en sån och handla efter den... Varför ska det vara så komplicerat? Jag vill göra annat än att tänka på vad jag ska göra för lunch/middag... Ska börja klura på en sån, göra så det passar åt alla, plus att jag får matlådor. Egentligen måste det ju även passa plånboken bäst väl? Det är ju faktiskt impulsköpen i mataffären som kostar onödiga pengar. Nej, nu jädrans ska jag bli snål!

5/8-12

Publicerad 2012-08-05 21:50:06 i Allmänt,

Vill inte skriva det här, men idag är det typ sista semesterdagen... är dock ledig i morron och börjar jobba på tisdag. Känns helt galet att det är över för denna gång. Tycker man borde få en 4 veckors semester både på vintern och sommarn... ja, det känns så just nu ;) Hursomhelst, vi har hunnit med lite av varje, fått till en altan utanför grillstugan, varit o badat och det var väl det. Fast som tur är fortsätter ju sommaren och jag har ju lediga dagar som jag kan njuta vidare av :) Nu är det visst nå spring på tv...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela