kaija

30/11

Publicerad 2009-11-30 21:17:57 i Allmänt,

Nu har en massa tid runnit igen, vi har haft Pattes kusiner från Stockholm på besök så helgen gick fort, tiden går ju fort då man har roligt :)

Tänk, i morron får barnen öppna första luckan på julkalendern oxå, det är ju skitmysigt!!! :) Tänkte hänga upp julgardinerna idag, men jag tappade ork och lust, gör det i morron istället. Jag strök lite kläder och lämnade gardinerna till i morron, man får väl sprida ut arbetet :)

På onsdag ska jag och lämna mer blodprover, lämnade här för ett tag sen och det visade sig att jag har nåt vaj på sköldkörtelhormonet, har läst en del och inser att det stämmer mycket väl överens med div krämpor som jag har fått, det har som smugit sig på under en längre period, så nu är jag som närmare en 'lösning'. Dessutom bekräftade proverna nåt jag har misstänkt under väldigt många år, jag är allergisk mot ägg. Jag får inga blemmor eller andningssvårigheter men fruktansvärt illamående samt... diarre om jag äter för mycket av nåt som innehåller ägg, tex... smörgåstårta :( och alla geggaröror på julbordet som innehåller majonäs... jag som älskar *snyft*.

Nu lägger jag upp lite bilder från min mormors och morfars 60-åriga bröllopsdag!

18/11

Publicerad 2009-11-18 18:16:21 i Allmänt,

Jag tror att sjukstugan börjar ge sig, har varit 3ggr med Hugo o Lina till vårdcentralen pga influensa med hög feber och en envis hosta och allt som hör till, men som sagt känns liiiiite bättre nu.

Just i skrivande stund håller Patte på o dona nåt i källaren, jag gjorde upp eld i bastun så vi ska basta här på ett tag, Lina får duscha bara, hon har ännu såpass mycket feber att jag inte låter henne basta. Jag ska riktigt njuta av att basta, det är ett tag sen sist faktiskt. Idag har jag varit och lämnat prover på vårdcentralen, lite olika allergiprover och sen sockerprov osv. När jag for dit så hade jag ju kallelsen med mig och hon i kassan sa att hon inte hittade mig alls och jag var lite tuff och visade lappen där det stod 17/11 kl 08:15... alltså ett dygn tidigare... *pinsamt* Ja, nå, jag fick i alla fall lämna proverna idag i stället och det var ju fint :) Sen for jag o jobbade en liten stund, därefter ica och hem.

Gjorde skitgod lunch idag, kycklingpaella! Så himla enkelt och så gott, jag var lite skeptisk till att Patte skulle gilla det, men det gjorde han, han tyckte det var riktigt gott! Det ska jag göra nån vecka då Jenna o Oskar oxå är hos oss.

Det var nog dagens allt, ha en trevlig kväll :)

14/11

Publicerad 2009-11-14 08:49:54 i Allmänt,

God morron,  god lördag morron! :)

Igår har Lina och Hugo äntligen fått sina sprutor, nu är det bara jag och Patte kvar. Linas reaktion på sprutan var rätt hög feber 39,7, som håller i sig sen igår kväll. Hugo har lite ont i armen, men annars inget annat. Natten har varit utan sömn, har varit orolig för Lina, Hugo har ojat sig på natten för han hade så ont i armen.

Idag ska jag o jobba, börjar kl 11:00, är ledig i morron. Hade tänkt ha kalas åt Oskar, men då Jenna är sjuk och Lina är sjuk så får det nog vara, vi får fira honom med pompa o ståt utan gäster :)

Måste handla lite tomtar från jobbet, är helt såld :)

Ha en bra dag!

6/11

Publicerad 2009-11-06 22:03:30 i Allmänt,

Har idag vart till dagis och lämnat in att Lina ska bli vaccinerad, skrev även ett papper med Hugo, OM han nu får vaccineras, det vet vi sen, men jag vill att båda blir vaccinerade. Jag och Patte kommer att ta sprutan när vi som inte ingår i nån riskgrupp får ta det.

Har jobbat idag, efter jobbet har jag städat lite, vädrat täcken och bytt till rena sängkläder, det är så härligt med rena sängkläder :) Middagen idag bestod av makaroner (vitfiber pasta, ny favvo) och stekt falukorv, så enkelt och så uppskattat :) Har gjort en paj nu på kvällen med ost, skinka o purjolök, ska förtäras i morron.

Patte har farit till grannen och jag sitter ensam uppe, känner mig dock väldigt sliten, har ont i skallen, ska ta en Ipren när jag väl får upp ändan härifrån.

Int hade jag nåt annat på hjärtat, god afton :)

4/11

Publicerad 2009-11-04 17:07:39 i Allmänt,

Ja, tänka sig, Patte fyller år idag :) Nu är vi lika 'gamla' igen ;)

Annars har inte hänt mycket, jag har jobbat idag, varit på massage (vilket var helt gudomligt) och mer har jag nog inte gjort, ja, det där vanliga, lagat mat och dammsugit lite då.

Nu är jag orolig, den här förbaskade svininfluensan... jag tror att jag i alla fall ska vaccinera mig och jag tror att även Patte kommer att göra det, barnen vet jag inte, jag törs nästan inte vaccinera Lina, Hugo får ju inte, han är för liten. Jag tycker hela grejen är fruktansvärt obehaglig. Jag önskar att man kunde vara hemma med barnen tills det lägger sig, om det nu gör det. Det går ju o fundera sig blå på det här.

Nå, annat hade jag väl inte nåt på hjärtat, ha det bra alla :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela