kaija

30/9

Publicerad 2009-09-30 19:31:00 i Allmänt,

September?! Jag förstår inget, alltså inte bara September utan Oktober i morron, jajävlar vad tiden går. Idag har jag jobbat, det har gått som i sirap, jag hade lite feber igår kväll, alltså 37,8 grader, egentligen inget annat än det... kanske är det så att nåt håller på att bryta ut, men febern gör att det håller sig borta, eller nåt :)
I morron ska jag jobba igen och sen fredag, men helgen är jag ledig :) 
Min far har varit och hälsat på, trevligt var det, det händer ju inte så himla ofta ändå.

Vi har beställt en soffa från Suomisoffa, närmare bestämt den här: http://www.suomisoffa.fi/tuotteet/sohvat/images/finlandia_excellence_xxl_harmaa_kangas.jpg 

Den blir i grafitgrått, hela soffan i samma färg och inte i storleken XXL utan L, testade sitta i XXL, jag som är väldigt kort behövde en kudde extra bakom ryggen för att överhuvudtaget få ner fötterna på golvet :)
Jag längtar som fasen!!!

Hallen har vi börjat med idag eller inte vi utan Patte, han har spacklad och när det torkat ska vi måla hallen i äggskalsvitt, ska bli en utmaning att få den både praktisk och snygg!

Det var väl alles för denna gång, må ni ha det bra mina läsare :)

12/9

Publicerad 2009-09-12 19:28:44 i Allmänt,

Go kväll ärade läsare!

Idag har jag stigit upp i ottan kl 04:20, har infunnit mig på min arbetsplats kl 05:30, inventering. Det gick mycket bra, var hemma tidigt oxå. Nu är jag alltså som en regnpiskad koskit... trött som bara den.

Idag har jag viktväktat...ganska bra, förutom det förbaskade lördagsgodiset som jag köpte åt ungarna, jag HATAR godis för att jag ÄLSKAR det :( Med maten går det ju bra, det är ju bara o äta regelbundet och inte för mycket. Eller bara o bara... det är i alla fall enklare än att lägga ner med godiset. Nå, jag tillåter mig äta det på lördagar, annars är jag ju för hård mot mig själv tycker jag. Idag har jag faktiskt inte gått ut på promenad, jag är för sliten för det, men i morron ska jag igen!

Hugo har gått och lagt sig och sover förmodligen redan nu, Lina babblar på här om ditten och datten. Hon berättar hur hon och Hugo har fått lite pengar av mommo, hon är ju så stolt :)

Förresten för den som tycker om, gjorde en 'dressing' åt mig igår på följande ingredienser:

3 msk (45g) gräddfil = 1,5p
ca 1 tsk bostongurka
ca 1-2 tsk chilisås
hackad gul lök
salt och peppar

Det var faktiskt mycket gott!

Ha en bra kväll!

10/9

Publicerad 2009-09-10 18:19:32 i Allmänt,

Hej på er alla!

Det är höst, jag ÄLSKAR hösten, jag har ljus tänt nästan varje kväll, njuter av mörkret :) Bara det inte blir för kallt och blött, det är det mindre roliga med hösten. Nåja, det om 'vädret'.

Idag har viktväktarna startat i Haparanda, hade lust att börja, men insåg snabbt att jag inte har möjlighet att gå där mer än kanske 1 gång i månaden och då mister det sin funktion. Alltså, då ska jag försöka med min brevkurs själv igen... jag blir tokig snart med mina överflödskilon :( Jag ska i alla fall inhandla en ny matvåg, min gamla (som verkligen är gammal) har tyvärr börjat ge upp nu. I morron ska jag köpa en ny, en riktigt fin och lyxig sak, då är det ju roligare o väga maten oxå!

Annars hade jag inget speciellt på hjärtat :)

Här kommer nåt kul som Lina frågade mig igår: 'Har fammo tuggat snus på sistone?'

Ja, Fammo, har du det? :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela