kaija

31/8

Publicerad 2013-08-31 21:09:00 i Allmänt,

Väldigt tråkigt skriv, min älskade lilla morfar gick bort den 27/8, på eftermiddagen somnade han in. Min morfar som har funnits i hela mitt liv. Det känns sorgligt i mitt hjärta. Den 14/9 ska han begravas, det ska bli en fin dag.

Annars har det inte hänt nåt speciellt, jag har jobbat idag, älgjakten börjar på måndag och jag är ledig på måndag.

Jag har investerat i nya utekläder, så jag kan gå långpromenader med Lina och Nestor :) Det är så skönt. Dessutom har jag börjat göra nån form av gympa pga min mer eller mindre onda rygg, faktiskt har den blivit något bättre. Adjöken.

18/8

Publicerad 2013-08-18 20:10:00 i Allmänt,

Idag fyller min kära vän Lena 40år, stort grattis till henne :) present kommer senare. Annars är allt väl, åt dopp-i-kopp och rökt sik igår på byastugan, nationalälvdagen firades på det viset. Back to normal nu, skolorna börjar i morron, jag är så less på vardagsmatlagning! Så nu får barnen skolmat till lunch, fantastiskt. Nu godnatta barn, kuulemiin.

5/8

Publicerad 2013-08-05 23:33:00 i Allmänt,

Tredje semesterveckan tog fart idag. Tv-rum ganska klart, saknas golvlister och gardinstänger och lite "piff" :) När det är klart kommer fotot! Jahapp, jo, jag har läst en bok och är nu helt inne i Katerina Janouch och hennes böcker. Boken jag läste heter "Bedragen" och den var BRA. Bra på ett igenkännande vis, hon skriver om så bekanta saker, familjen och hur saker ändras i en handvändning. Ska köpa bok nr två oxå o ja alla fem tänkte jag plöja igenom faktiskt. I morron är min plan att 1: Bada barn i poolen, 2: Plocka hallon och tvättmaskinen får sköta sitt jobb oxå, som vanligt. Ha en trevlig natt... eller kanske Sov gott istället?! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela