kaija

20/11

Publicerad 2010-11-20 22:31:55 i Allmänt,

Idag har jag gjort nåt så fint som "buef bourgogne", har lagt ner åtskilliga timmar och kärlek på den grytan... jag tyckte i alla fall den var god och mustig.

Efter att den maten var färdig så gick jag ut med barnen, dom åkte skidor i drygt en timme, det var så roligt :) Lina har blivit en hejare på skidåkning! Riktigt roligt att se.

När skidåkningen var avklarade åkte vi till stan, till Kalle (farfar) och Monica och där fick vi fika samt en stooor matlåda full i köttsoppa *tack*.

Min mamma kom sen en sväng förbi och vi tog en mugg med glögg, riktigt gott var det. Nu tjuras min dotter, hon vill sova i våran dubbelsäng och jag anser att alla har en egen säng och man sover i sin egen... Det går inge vidare. Men hon ska få sova i egen säng, ska bara lirka lite :)

Jisses i himlen, barn i 5-årsålder ska inte vara så här sent uppe, dom blir totalt omöjliga :)

15/11

Publicerad 2010-11-15 12:09:51 i Allmänt,

Ja si det var länge sen... :)

Idag är en dag bland många andra, jag är ledig, barnen är hemma idag. Lina har hosta, dock inte så farlig än-så-länge, hon kom inte till ro igår kväll, tror hon somnade först vid 23-tiden. Patte har åkt iväg med fyrhjulingen, han skulle o cruisa med KT, nåt marathon blir det säkert :) Han har med sig förnödenheter i stil med: kaffe, mackor, GPS och coca cola, han ska nog klara sig.

Jag har fått ideér, måste köpa tyg o sånt, ska börja knåpa på lite roliga saker, återkommer i ärendet :)

Igår hade jag en tidsresa, bakåt... grävde i långskrubben på vindan och hittade allsköns roliga saker, som gamla skolfoton osv. Satt länge där och funderade och inser att jag är 36år... 36år... borde man inte veta vad man vill bli när man blir stor vid min ålder? Jag vet inte i alla fall. Närmaste framtiden är ju någotsånär utstsakad, ska baka lussekatter nån dag, har köpt 4pkt saffran, fanns billigt på mitt arbete :) Sen funderar jag på att baka lite drömmar oxå... och allt möjligt annat, fast det slutar nog vid lussekatterna :)

Nu har jag inget mer att skriva, huvudet är tomt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela