kaija

7/7

Publicerad 2009-07-07 23:03:04 i Allmänt,

Hej o hå :)

Nu skall här uppdateras!

Vi (jag och Patte, barnen blev kvar med mormor) har alltså varit i Gävle, åkte på fredag morron ca kl 8:30 här hemmifrån, plockade upp Jenny från Kukkola och åkte till Shell, där tankade vi och köpte div överlevnadssaker som kaffe :) Åkte vidare och stannade nog första gången i Umeå (förutom en pisspaus nånstans innan). Vi var i Umeå...2 timmar, vi åt på Allstar (rekomenderar varmt) och sprang in på Indiska oxå som hastigast, det som tog tid var att få maten, men den var värd att vänta på. Efter det puttrade vi vidare och stannade på Högakusten där vi fikade alldeles innan bron, satt på uteserveringen, kan lova att det nog är den bästa utsikt jag vart med om på länge. Vi stannade nog lite här och där för jag är berikad med sveriges minsta blåsa, eller jag är i alla fall en tuff konkurrent i den grenen. I Tönnebro dejtade vi med svärmor med familj, pratade några ord och åkte vidare. Tror nog att vi fixade resten av resan utan pauser. Kom fram till Lotta ca kl 22:30. Hos Lotta var det KAOS, dom hade lagat mat i flera dagar och hela köket var fullt i skalade potatisar, sallad, grillspett och icke att förglömma folk (Lottas mamma, brudgummens kusin och kompis osv :)). Satt nog uppe till kl 2 på natten, pratade och umgicks, mycket trevligt! 

Dagen efter var ju då själva vigseln, kl 11:00 befann vi oss i Stadshuset där Lotta och Göran fick säga JA, med mig och Görans kusin som vittnen, tårar fälldes och svetten lackade, men vackert var det.  Sprang på stan en stund och svalkade oss på järnvägsstationen på en pub och gick sedan till lägenheten och färdigställde tårtorna, eller jag duschade och Lottas mamma och Patte fixade tårtor :) Kl 14:20 kom taxi och hämtade oss, festen började ju kl 15:00. Det grillades åtminstone 150 grillspett gjort på både grönsaker, nötkött och griskött, flera potatisgratänger, potatissallad, röror av alla möjliga sorter, allt hemgjort! Så förbannat gott var det! :) Vädret var också växlande under den dagen, ett enormt åskväder med ösregn, varmt som bara den och sen när festen började sprack det upp till solsken, helt PERFEKT alltså. Festen ja, det var helt otroligt roligt, vi träffade ju folk som vi annars inte hade kommit i kontakt med och jag fick ansikten på folk som Lotta pratat om under hela sin tid som gävlebo, bara helt UNDERBART. Kl 01:00 var festen slut och vi åkte till lägenheten för att sova, sov, det gjorde vi!

Dagen efter ringde klockjäveln...kl 09:00, åkte kl 10:30, Lottas mamma Asta åkte med och hennes systerson, vi hämtade med Jenny på vägen oxå. Det var en rolig hemresa, med shopping i Sundsvall, dels på nåt loppis och sen i Birsta City och Biltema hann vi ju förståss oxå besöka :) Åt gjorde vi igen i Umeå, denna gång på en kinarestaurang (Eastern Palace), det var ett mycket fint ställe med god mat och ja, allt som behövs. Det tog i alla fall en evighet innan vi var hemma, men vi hade roligt, har haft träningsverk i kinderna av allt skrattande.  

Här hemma har det dock inte hänt mycket sen vi kom hem, förutom att tröttheten förföljer litegrann, men börjar bli människa nu!

Lite foton då:

Den underbara utsikten vid Höga KustenTönnebro, väldigt vackert det med :)Södra Kolonin i Gävle, där hölls festen.Här har Patte använt sin konstnärliga ådra till fullo :)

Ha det bra alla, för det ska jag ha! :)

Kommentarer

Postat av: Kajsa

Publicerad 2009-07-08 08:22:37

Var ni hela familjen där? Kul med brölopp! Lina var så fint dekorerad!

Postat av: aegnes

Publicerad 2009-07-09 09:00:50

ni har haft några köriga men roliga fina dagar ser jag.fortsätt njuta av semestern. jag har bara två dagar kvar av den

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela